Palvelut

Sivulla on listattuna lähes kaikki tarjoamamme palvelut. Löydät myös eri palveluiden hinnat kurkkaamalla ne toiselta sivulta. Mikäli kaipaamaasi palvelua ei löydy tästä listasta tai hinnastosta niin ole ihmeessä yhteydessä. Oli mielessäsi mikä tahansa hiuksiin liittyvä toimenpide niin suurella todennäköisyydellä pystymme sen sinulle toteuttamaan.

Hiustenleikkaukset

Teemme vankalla kokemuksella sekä alan parhailla laitteilla kaikki alan erilaiset hiustenleikkaukset. Oli kyseessä sitten minkälaiset hiukset tahansa ja mikä tahansa leikkaus tai ohennus niin kaikki onnistuu.

Kysy vapaita aikoja tai tule käymään niin laitetaan hiukset kuntoon.

Värikäsittelyt

Elämässä pitää olla väriä ja sama pätee hiuksiin. Teemme markkinoiden parhaita värejä käyttäen kaikki erilaiset värikäsittelyt hiuksiin mitä vain tehdä voi. Valikoimamme sekä värikäsittelyiden ammattitaitomme on erittäin laaja.

Oli mielessäsi mikä tahansa värikäsittely, niin ole yhteydessä niin katsotaan sille sopiva aika.

Kihartamiskäsittelyt

Toiset tykkää suorista hiuksista ja toiset sitten taas kiharretuista. Me teemme kiharista hiuksista suoria ja sitten taas suorista kiharrettuja. Vaihtelu virkistää, joten oli kyseessä kumpi tahansa toimenpide, niin meiltä se onnistuu.

Ole yhteydessä niin varataan sinulle aika ja laitetaan hiukset upeasti kiharalle kesän kunniaksi.

Hoitokäsittelyt

Hiukset kaipaa monesti erilaisia hoitoja, sillä ne on toisinaan kovallakin koetuksella. Syitä saattaa olla niiden laiminlyönti, sää tai jatkuva värjäys. Meiltä löytyy keinot ja tarvikkeet hiusten erilaisiin hoitokäsittelyihin. Annamme myös samalla tietenkin suosituksen ja ammattilaisen näkemyksen miten juuri sinun hiusten kanssa kannattaisi jatkossa toimia.

Hyllystämme löytyy myös kaikki markkinoiden laadukkaimmat hoitotuotteet, joita voit ostaa halutessasi sinne kotiinkin.

Ripsi- ja kulmakäsittelyt

Mikäli olet valmistautumassa juhliin niin poikkea ihmeessä liikkeellämme laittamassa ripset sekä kulmat edustuskuntoon. Toimenpide on verrattain nopea ja onnistuu yleensä lyhyelläkin varoitusajalla. Ole kuitenkin jo etukäteen yhteydessä mikäli mahdollista niin varmistetaan, että kerkiämme varmasti tehdä käsittelyn.

Kampaukset

Myös kampaukset niin arkeen kuin juhlaan on meidän heiniämme. Loihdimme tarvittaessa hyvinkin juhlavan ja erikoisen kampauksen ja teemme mielellämme myös jonkin täysin uuden kampauksen juuri sinulle.

Mikäli haluat muutosta, mutta et keksi kuinka sen tekisit niin aloita se meidän kanssa uudesta upeasta kampauksesta.