Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki tärkeimmät yhteystietomme, kuten osoitteen aukioloajat, puhelinnumerot ja sähköpostin. Sivuille on nyt listattuna myös eri sosiaalisen median tiliemme osoitteet. Sivulta löytyy myös mahdolliset avoimet työpaikat sekä muut tärkeät uutiset. Voit myös jättää sivun kautta kysymyksiä tai palautetta, otamme sitä erittäin mielellämme vastaan.

Kampaamo

Osoite: Hiuspolku 3 04130 Parturila

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Studiohighlight@Studiohighlight.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Sopimuksen mukaan / tarvittaessa

Työpaikat

Juuri nyt ei ole yhtään avoimia paikkoja, mutta niitä tulee varmasti taas ennemmin tai myöhemmin. Toimintamme kasvaa jatkuvasti ja etsimme aina säännöllisin väliajoin uusia tekijöitä upeaan tiimiimme.

Saatamme myös joskus tarvita lomakaudella tuuraajia sekä muita apulaisia. Kannattaa siis seurata tiiviisti niin tätä sivua, kuin meidän sosiaalista mediaakin. Ilmoitamme kaikki työpaikat sekä muut tärkeät tiedot tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassa.

Voit myös aina tiputtaa avoimen hakemuksen joko postilla, sähköpostilla tai sitten suoraan kampaamolle. Käymme aina ensin jo olemassa olevat kontaktit läpi, kun etsimme mahdollisia apulaisia tai uusia tekijöitä.

Sosiaalinen media

Mikäli haluat seurata meidän arkeamme sekä muita mielenkiintoisia alaan liittyviä uutisia niin nyt kannattaa loikata sosiaaliseen mediaan. Käy laittamassa meidät seurantaan niissä palveluissa joita käytät, niin saat paljon mielenkiintoista sisältöä sekä tietoa. Eri palveluissa tullaan myös varmasti järjestämään erilaisia arvontoja, kyselyitä sekä kilpailuja.

Facebook.com/Studiohighlight
Instagram.com/Studiohighlight
Twitter.com/Studiohighlight
Pinterest.com/Studiohighlight
Linkedin.com/Studiohighlight

WhatsApp: 045 - 123456

Meillä on myös WhatsApp ja vastailemme siellä kaikkiin kysymyksiin, minkä vain kiireiltämme kerkiämme.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme, palveluihimme tai tuotteisiin liittyen niin ole yhteydessä jollakin edellä mainituista keinoista. Autamme ja vastaamme erittäin mielellämme kaikissa kysymyksissä. Voit toki aina piipahtaa myös kampaamolla mikäli asut lähellä ja selvitetään kysymyksesi yhdessä.

Palaute

Otamme myös erittäin mielellään vastaan erilaista palautetta. Se voi olla niin positiivista, negatiivista kuin kehittävääkin. Kaikki lasketaan ja jokaisesta on varmasti paljon hyötyä palvelua rakentaessa sekä kehittäessä.